O store Gud!!!

Idag är andra dagen på raken som solen skiner...knappt man tror att det är sant! Visserligen fick vi en skur igår också men den var tämligen liten med tanke på hur det sett ut de senaste....månaderna.
 
Idag pågår lite trädgårdsfix, trimma bort en massa otrevligt gräs längs tunen och annat pyssel som får trädgården att se lite roligare ut. Ja..det där gör Husbonden, själv tycker jag fortfarande att det är viktigare att hålla Er uppdaterade!!!
 
Igår tog vi en tur till torpet och röjde lite så nu är det inte så mycket inomhus som ska hit utan det kommer att skänkas till Frälsningsarmen i Sala. Vi har det så bra förspänt att en av grannarna är föreståndare för den butiken så han skulle hämta sakerna i torpet!
 
Samme granne hade för övrigt en friluftsgudstjänst i sin trädgård i söndags så vi satt på vår altan och njöt av äkta härlig frälsismusik. Det är nåt härligt smittsamt med att höra O store Gud med en underbar sångare och massor av blåsinstrument!!! Nån kanske skulle bli störd av detta men inte vi....tvärtom!
 
Idag kommer försäkringsbolaget hit för att besikta huset...vet inte riktigt vad det innebär men det är väl bara att släppa in dom misstänker jag ;)

Kommentarer
Postat av: Gun

Härligt med lite finare väder, vi hade också sol mellan skurarna igår.
Lycka till med besiktningen, ja det är nog bäst att släppa in dem, antagligen.

Svar: Jo...jag gissar det!!!Tur att den här besiktningen är gratis i alla fall......
Ia

2012-07-17 @ 10:56:03
URL: http://horni.blogg.se
Postat av: TT

Oj, vad har ni för försäkringsbolag? Vi har inte fått något sådant från vårt!

Svar: Vi har Folksam!! Men vi klarade besiktningen utan anmärkning ;)
Ia

2012-07-20 @ 08:03:35
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0