Vi är här nu!!!!

Nu sitter vi här...äntligen!!
 
I fredags fick vi nycklarna och sen var det full fart mot huset för att se hur det såg ut!!!! Ja, vi mellanlandade på förra adressen och fyllde kärran som satt bak på vår bil. Vi satte ju på drag på bilen i veckan och det var anledningen till att vi syntes i en Toyota...alltså vare sig lottovinst eller storhetsvansinne!!
 
När vi kom hit till Skogsbrynet så slogs vi båda av hur litet det var inomhus!!! Dessutom hade de flyttat på sovrumsdörren igen....samt trappan upp till sovloftet! Märkligt hur man kan minnas så fel trots att man sett huset flera gånger, bara att inse att man inte är ett så bra vittne som man tror.
 
Nå, vi bar in det vi hade på kärran och sen åkte vi till torpet och fyllde en kärra till med lite trädgårdmöbler och dylikt och sen tillbaka igen. När slagbordet från torpet landade i köket här i Skogsbrynet så landade vi också på något vis. Det ser så självklart ut där det står...som om det alltid stått där och som Blivande säger..."Vem vet, för vi har köpt det på auktion!"
 
Igår morse gick då stora flyttlasset efter lite om och men...som vanligt kan ju folk inte lyssna på en hel vägbeskrivning så vi fick vänta nästan en timme på att de skulle komma fram. Nå, 9.15 satte de igång och 12.15 lämnade de oss här i Skogsbrynet med alla kartonger och pryttlar i carporten och möblerna på plats i huset.
 
Bara att kavla upp ärmarna och sätta igång och då upptäckte vi nästa häftiga känsla....huset är inte alls litet!! Vardagsrummet rymde betydligt mer möbler än vi trodde, vi har till och med plats över!!
 
Nå, vi slet hårt i några timmar och sen sjönk vi ner i trädgårdsmöbeln med en kopp kaffe och då kände jag helt plötsligt att jag hade en massa kroppsdelar och muskler som jag glömt att jag hade...oj, oj....
 
Efter lite vila så åkte Blivande till torpet för att hämta katterna och jag grejade lite till tills Bästa Vännen med familj svängde in på gården. Det kändes väldigt skönt att dela första kvällen med just dom!
 
När mörket föll...föll vi också i djup sömn.....

Kommentarer
Postat av: Pia

Så härligt att ni äntligen är på plats och att det känns rätt!! Kram!

Svar: Ja...det här känns verkligen toppen!!!!
Ia Jungenholt

2012-07-08 @ 10:52:38
URL: http://anjocapi.blogspot.se
Postat av: Mia

Mellan raderna läser jag att ni trivs väldigt bra i ert nya hus efter bara några timmar! Kul!

Svar: Det här rena drömmen...om nu allt bara kunde bli klart ;)
Ia Jungenholt

2012-07-08 @ 13:54:25
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Gun

Rummen brukar se så mycket mindre ut utan möbler tycker jag.
Det märks att ni är glada för ert nya lilla hus. :)

Svar: Antagligen har Du rätt för rummen är mycket större nu....konstigt man tycker det ´borde vara tvärtom!!
Ia Jungenholt

2012-07-08 @ 14:42:27
URL: http://horni.blogg.se
Postat av: Eva hon i norr

Ja.. ni skulle ju ha hängt ut julkulorna vid torpet!

Svar: Ja, om det nu hade hjälpt...de förstod ju inte vilken väg de skulle ta från 56:an...trots min noggranna beskrivning!!!
Ia Jungenholt

2012-07-11 @ 20:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0