Besiktningsmannatips!!

De senaste dagarna har jag känt att höger arm, axel och skuldra känts lite konstig och i morse var eländet ett riktigt faktum...jag har förmodligen fått en rejäl inflammation. Mycket lämpligt med två dygn kvar till flyttlasset ska gå. Vi bor nu på tredje våningen så det är lite som ska bäras men det kommer nog att gå bra ändå för vi har hjälpsamma barn och vänner..men nog känns det för jä--ligt!

Under kommande helg ska vi ta det lite lugnt i torpet och vila lite efter de senaste hektiska veckorna och sen kör vi sista racet i lägenheten.

Måste passa på att berätta om vår besiktning av huset som gjordes av en alldeles fantastisk besiktningsman från företaget Bestec som jag verkligen rekommenderar om man bor i närheten eller åtminstone i närheten av Falun för där bor besiktningsmannen. Vi fick så många tips så det var guld värt och dessutom kostade inte besiktningen skjortan....5300:- känns som väl investerade pengar.

Några av de tips vi fick var bland annat att installera en spisfläkt vilket vi hade tänkt men vi fick ett annat perspektiv på anledningen. Vi tänkte på matos men han påpekade att ett hus som byggts runt förra sekelskiftet inte är gjort för all den ånga ett modernt hushåll släpper ut!!! Vem hade tänkt på det...inte jag!!! En annan sak vi funderat på var en luftvärmeväxlare och även där hade han egna erfarenheter som han delade med sig och de blev mycket billigare än det vi förmodligen satsat på!!! Såna besiktningsmän gillar man!


Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

Vad spännande allt låter. Vi är ju också i flyttartagen..fast åt omvänt håll jämfört med er, dvs från hus till lägenhet.

2012-05-15 @ 22:16:52
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se
Postat av: Gun

Vilket gulligt kök! Det blir hur bra som helst det där. :)

2012-05-16 @ 07:15:55
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Anita

Uffe på Bestec är den bästa av de alla :-) Har haft honom soom besiktningsman till 2 hus och kan varmt reommendera honom till alla!

2012-07-06 @ 18:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0