Längtan är stor...

Den här veckan har vi plockat och grejat i lägenheten för hur man än bär sig åt så finns det kvar saker att göra. Vi hade en massa saker som skulle skänkas bort då vi tycker att det är synd att kasta saker som fortfarande är funktionella. Det var en del möbler som vi inte kommer att få rum med i framtiden för det är ju inget stort slott vi köpt utan ett slott som är stort nog att passa just oss!!

Förra fredagen så var vi till Stadsmissionen för att höra om de kanske rent av kunde komma och hämta sakerna hos oss vilket inte var något problem alls enligt kvinnan vi pratade med i butiken. Vi bestämde tid och plats och så avslutade hon med att de kanske inte tog med sig alla möbler utan de gjorde en uppskattning om det gick att sälja, däremot alla kartonger innehållande husgeråd med mera skulle de ta.

När de sedan kom så tog de endast några möbler och resten tittade de inte ens på, de var helt enkelt inte nog tränade för att bära saker från tredje våningen!! Lite besviken blev jag allt då det inte var skrot utan ganska mycket kvalitetssaker som de kunnat få en hel del pengar på. Skräpet matade vi kontainern med för en månad sedan! Nåja, med hjälp av en granne så lyckades vi hitta en annan firma som gärna tog emot det så nu är det tomt på såna saker.

Nu är det nästan bara städningen bara städningen kvar!!!

I veckan fick vi också besöka Skogsbrynet för att titta igenom vad de skulle lämna och sälja till oss. Vi fick en tur i trädgården med genomgång av växterna och gissa om det kliar i fingrarna på oss!!! Vi blev också bjudna på en kopp kaffe och fick sitta i hammocken och bara njuta av det som ska bli vårt om några veckor!! Det är härliga människor som säljer men som säger sig vara nöjda med att det är vi som tar över!

Märkligt är bara att vi nu varit dit fyra gånger....och inte ett foto har vi tagit!!!

Kommentarer
Postat av: TT

Nej just, fram för foton! :o)

2012-05-25 @ 12:13:50
URL: http://tyratok.blogg.set
Postat av: Gun

Det låter helt underbart, blir lite sugen själv på att köpa ett litet hus. Inget slott för mig heller, det skulle jag inte trivas med. :)

2012-05-25 @ 12:16:22
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Trebarnsmamman

Men ni tar säkert inga foton för att ni skall göra oss läsare vansinnigt nyfikna!

Låter som ni har flyt med det mesta just nu och bra styrfart. Sköt om er och som sagt, jag dör av nyfikenhet - photos needed!

2012-05-28 @ 12:58:57
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0