Veckosammandrag....

Dagarna går ruskigt fort just nu.
 
I tisdags kom Moster med sambo hit och vi hade en mycket trevligt dag. Skogsbrynet visade sig kanske inte riktigt från sin bästa sida men inte heller från sin sämsta! Vårt röda lilla hus fick mycket väl godkänt tror jag!
Med sig hade dom en utmaning till oss...en fantastisk fuchsia som vi verkligen ska njuta av under resten av sommaren och som vi ska göra allt för att få att överleva. Om någon har bra tips för överlevnad så hör av Er och berätta!
 
 
Bilden är inget mästerverk och just nu är det inte så många blommor på men oj, vad knopp och när de slagit ut kommer det en ny bild förstås!!!
 
På onsdagen tog vi oss en semesterdag från den ordinarie semestern och åkte till Arboga. En mycket vacker stad som ligger med ån i centrum.
 
På vägen till Arboga så stannade vi vid Åsby gård och åt lite lunch samt handlade för presentkortet vi fick av våra goda vänner på lördagen så nu är kattfamiljen utökad och man blir dubbelt trevligt bemött när man anländer till Skogsbrynet....
 
 
För övrigt verkar det nu som att reviren är utmärkta och katterna tar det ganska lugnt, därmed inte sagt att sista ordet är sagt i den saken!!
 
Igår fredag tänkte vi ta en minisemesterdag och åkte till Skultuna Mässingsbruk men på väg dit fick vi annat att göra. Rensa ur det sista i Dotras lägenhet och jag går inte in i detalj i detta men jag hoppas att den nya hyresgästen har samma värderingar när det städning som den förra!!!
 
Ikväll väntar vi besök av Ungsonen med sambo och de har spännande saker på G så det ska bli skoj!!!!

Kommentarer
Postat av: Nett

Fint att se att ni börjar att komma in i livet på landet, har hängt med lite med flytten. Kul att se bilder :) Tycker du gör alldeles rätt i som bor i din teletubbie hela vintern ;)

2012-08-16 @ 08:02:44
URL: http://www.enkoppkaffe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0