Återförening

Våra planer för midsommar var egentligen obefintliga. Vi skulle som vanligt åka till Sätrabrunn för att få lite midsommarstämning och sen skulle vi åka hem och bara ta det lugnt i vårt eget sällskap.....så blev det inte!

Vi blev hembjudna till vänner som de senaste åren blivit alltmer goda vänner som vi verkligen uppskattar att umgås med! Dit var också ett annat par bjudna som vi lärt känna genom värdparet och också uppskattar att umgås med. Enkla härliga människor!

Vi åkte hemifrån vid halvfem på midsommarafton och kom hem 24 timmar senare trötta men med ett stort leende på läpparna precis som det ska vara!

Vi åt och drack gott och pratade och skrattade hela kvällen, vissa visade upp nya sidor och skrattet ekade mellan husen i Kumla kyrkby.

Vi sov kvar och värdparet hade bäddat åt oss i värsta lyxhotellstilen vilket förstås tilltalade oss torpare! Och sov gott....ja, det gjorde vi!

När vi vaknade kunde vi konstatera att vi haft precis lagom skoj under midsommarafton för vi mådde prima om än lite trötta men det får man vara på midsommardagen (speciellt som jag hade vaknat 03.23 på midsommaraftons morgon och inte lyckats somna om).

Vi blev kvar länge hos värdparet och bland annat tog vi en lång promenad och till vår glädje kunde vi hitta platsen där huset som vi flyttar in i om ett par veckor stod. Ursprunget till Skogsbrynet är ju en banvaktarstuga som stod alldeles invid järnvägen i Kumla kyrkby och i denna by finns en eldsjäl som anlagt en härlig promenadslinga runt byn med information om byns historia och rätt som det var så stod det om vårt lilla hus.

Där vårt lilla hus stått fanns nu en enorm stor rosbuske så vi ska faktiskt åka dit och ta ett litet skott så rosen och stuga får återförenas!!

Idag då det är endast ett halvår kvar till julafton ska vi bara ta det väldigt lugnt, Blivande ska åka till Dotra en liten stund. Hon flyttar ju till Malmö inom kort och behöver lite hjälp inför det.


Kommentarer
Postat av: Pia

Visst är det roligt när det så där spontant blir ändrade planer och man får skitkul! :) Vilken härlig historia kring ert nya hus. Och ja, du måste ju definitivt ta ett skott från den busken! :)

Kram!!!

2012-06-24 @ 10:41:14
URL: http://anjocapi.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0