På spåret!!

Att flytta är inte bara skoj, ibland känns det som att man funderar på vad man gett sig in på! Vi packar och rensar och packar och rensar medan tankarna redan är på nya stället.

Vi har nu sålt lägenheten i stan vilket innebär att vi ska vara ur lägenheten till den 1 juni så vi mellanlandar i torpet under juni månad för tillträde till huset har vi någonstans i början på juli men det kommer att gå bra för vi är ju vana vid att bo primitivt på sommaren. Folkbokförda får vi vara hos Gammelsonen under tiden.

Det bästa med vårt nya boende är nog ändå att vi inget behöver renovera för att flytta in även om vi har funderingar på att tapetsera sovrummet men det är av mest praktiska anledningar. Man flyttar ju inte en säng hur enkelt som helst när den väl är på plats. Men resten av huset kommer vi att vänta med tills vi verkligen vet hur vi vill ha det...underbart!!

Allt har gått som på räls i detta husköp vilket känns underbart. Jag har en gång tidigare i mitt liv köpt hus och då var det precis raka motsatsen. För det första så var inte den ekonomiska situationen lika bra som den är nu, med facit i hand borde vi aldrig ha fått lån av banken till det huset men det var då på 80-talet. Något år efter att vi köpt huset så slog räntorna i taket och månadsutgifterna blev gräsliga. Jag tror att räntorna var upp på närmare 23%....Dessutom flyttade vi in i ett hus som behövde helrenoveras och även om både dåvarande svärfar och svåger var målare så var det inte gratis! Och som inte det var nog så dök det upp dolda fel som vi inte kunde använda besiktningen till.
Då sa jag att jag ska aldrig mer köpa hus....men det är ju 25 år sen!!!

Nu känns det bara fantastiskt och vi längtar!Tänk att få sitta framför den sprakande kaminen i vinter och njuta!!! De gula luckorna till höger om kaminen ska dock målas vita....eller rent av ska sätta in glasdörrar och ha det som ett vitrinskåp!!!


Kommentarer
Postat av: Pia

Det kommer att bli hur mysigt som helst!!! :)

Kram!!

2012-05-14 @ 15:40:45
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Vicke

härligt med en kamin när kyla och mörker kommer, ha en fin kväll nu

2012-05-14 @ 18:09:12
URL: http://animationsskolan.bloggplatsen.se/
Postat av: Eva

Oj.. va härligt!

Ja, det lät ju fint med vitrinskåp. Kanske med lampor i..

2012-05-14 @ 20:19:32
Postat av: Gun

Åh vad roligt, vilket fint hus ni köpt. Ser jättemysigt ut.:)

2012-05-16 @ 07:12:48
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: TT

Så mysigt det ser ut!! Vitrin vore ju ultimat läckert istället för de gula dörrarna.

Spännande!!

2012-05-16 @ 22:48:08
URL: http://tyratok.blogg.set

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0